Blog

Fotoshoot met model Zoë

  • 23/06/2017

Studioshoot 6 juni 2017

Eerste keer dat ik een samenwerking had met Zoë uit Amsterdam. De opzet was vnl te werken met bestaand licht, boudoirstijl. Door het slechte weer waren de lichtcondities binnen verre van ideaal: stortbuien afgewisseld met felle zonnige perioden zorgde voor sterk wisselend licht. Dat vergt veel improvisatie en soms de hulp van de lampen. Zoë werkte geduldig mee en de sfeer bleef relaxed. Later ook nog wat shots in de studio wat verder zonder problemen verliep. Al met al een prettige shoot. Een deel van de resultaten is te zien in mijn portfolio

Marathon Rotterdam 2017

  • 09/04/2017

Vandaag aanwezig bij de Rotterdam marathon. Mooi weer en veel publiek. Ik heb gekozen voor een sponspost iets voorbij het 35 km punt van de wedstrijd. Veel lopers hebben het zwaar. De vrijwilligers deden erg hun best.

Bezoek aan Fort Breendonk

  • 05/04/2017

Zaterdag 1 april 2017 een bezoek gebracht aan Fort Breendonk nabij Antwerpen. Breendonk is vnl bekend van de Belgische bierbrouwer Duvel. Wat veel mensen niet weten is dat Fort Breendonk in de 2e Wereldoorlog een concentratie-en doorgangskamp was van de Duitse strijdkrachten. Het Fort is nu te bezichtigen en is een indrukwekkend monument dat goed weergeeft welke gruweldaden daar gepleegd zijn tijdens de oorlog. Hierbij een kort sfeerimpressie.

zie ook: http://www.breendonk.be/NL/index.asp?ID=Home

Mijn eerste post op de nieuwe website

  • 19/02/2017

Website MSR Photography is ‘live’

Na vele weken hard werk is nu dan mijn website eindelijk ‘live’. De contouren staan er nu, maar de details moeten nog verder worden uitgewerkt en dat is wat ik de komende weken zal gaan doen. Ik ben al best tevreden met het resultaat en ga zeker door met het opbouwen van de site tot de definitieve versie. Aarzel niet om een commentaar achter te laten!