Over de fotograaf

Mijn eerste voetstappen in de fotografie dateren alweer van vele jaren terug. In die tijd stond de digitale fotografie nog in de kinderschoenen. Mijn eerste digitale cameraatje had een beperkt intern geheugen en kon maximaal 16 foto's maken in een lage resolutie. Het laat zich raden dat de kwaliteit van deze foto's niet echt bijzonder was, maar de nieuwe digitale techniek fascineerde me enorm. Snel daarna is de digitale fotografie in een stroomversnelling geraakt en ben ik meegegroeid met deze techniek. Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar actief als fotograaf. Eerst als freelancer naast mijn 'gewone' baan in de financiële dienstverlening maar intussen heb ik mijn baan in het voorjaar van 2016 vaarwel gezegd en ben ik nu fulltime fotograaf. Daarnaast ben ik ook webdesigner en doe fotobewerkingen. Hiervoor heb ik meerdere professionele opleidingen gevolgd. Hoewel studiofotografie mijn voorkeur heeft, andere opdrachten zoals bedrijfsfeesten, concerten, bruiloften etc doe ik uiteraard ook. Zowel in de fotografie als daarbuiten werk ik graag samen met mensen en probeer tijdens mijn fotowerk me zoveel mogelijk in te leven in de persoon voor de camera.  Ik hoop in de loop van 2017 ook te gaan beginnen met workshops voor (beginnende-) amateurfotografen. Houd de website goed in de gaten of stuur me een bericht als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Philip