About

Over Philip Hoogerbrugge

Mijn eerste voetstappen in de fotografie dateren alweer van vele jaren terug. Destijds stond de digitale fotografie in de kinderschoenen. Mijn eerste digitale camera had een klein intern geheugen en kon maximaal 16 foto's maken in een lage resolutie. Daarna is de digitale fotografie in een stroomversnelling geraakt en ben ik meegegroeid met deze techniek. Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar actief als fotograaf. Eerst freelance naast mijn 'gewone' baan in de financiële dienstverlening maar  inmiddels heb ik baan mijn vaarwel gezegd en ben ik fulltime fotograaf en doe daarnaast ook webdesign en fotobewerking. Hiervoor heb ik meerdere opleidingen gevolgd. Hoewel studiofotografie mijn voorkeur heeft, doe ik ook andere opdrachten zoals bedrijfsfeesten, concerten, bruiloften etc. Ik werk graag samen met mensen en probeer tijdens mijn fotowerk mij zoveel mogelijk in te leven in de persoon voor de camera.